TRAFIK 

Ansökan om Parkeringstillstånd

Godkännande

Godkännelse av Parkeringstillstånd och Dataskydd

Genom att markera i formuläret ovan, bekräftar du att du har läst, förstått och accepterar följande regler och dataskyddsförordningar:

  1. Parkeringstillstånd:
    • De parkeringstillstånd som tillhandahålls av ASK är endast giltiga på de angivna gångstråken där parkering normalt sett inte är tillåten. Syftet är att minska antalet fordon i området. Därför tilldelas endast ETT parkeringstillstånd per angiven adress.
    • Parkeringstillstånd utfärdade av garagesamfälligheterna gäller inte som tillstånd för att parkera närmare fastigheterna.

Tillfälliga Parkeringstillstånd:

  • Vid Flytt: Tillfälliga parkeringstillstånd kan beviljas för de dagar flyttningen pågår, med en tillåten parkeringstid mellan kl. 06-21.
  • Service och Underhåll: Vid arbete i fastigheten av hantverkare eller entreprenörer kan tillfälliga parkeringstillstånd beviljas för aktuell adress under arbetsdagarna mellan kl. 07-19.
  1. Dataskydd:
    • Genom att godkänna dessa regler samtycker du till att ASK Krusboda samlar in, sparar och hanterar de uppgifter du lämnar under parkeringstillståndets giltighetstid samt 5 år efteråt, i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR.

Jag godkänner ovanstående regler och dataskyddsförordningar gällande parkeringstillstånd utfärdade av ASK Krusboda.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda den här sidan accepterar du vår användning av kakor.