FLYTTA TILL KRUSBODA

Välkommen till trivsamma och naturskönt belägna Krusboda!

Krusboda är ett av landets största grupphusområden och byggdes under 1969-1974. Målsättningen med området var att förenkla umgänget för de boende och skapa en naturlig gemenskap med hjälp av områdets utformning. Krusboda är ett mycket populärt och barnvänligt område med både skola, flera förskolor, goda kommunikationer, natur, pool och badplatser på gångavstånd.

Familj

Barnfamiljer

Krusboda är byggt utifrån en barnvänlig och trafiksäker utgångspunkt. Parkeringar och garage ligger i de olika gångarnas ytterkanter och området innanför är bilfritt. Det finns även två gångtunnlar och en gångbro som förbinder områdets olika gångar och möjliggör att man kan ta sig till alla områdets delar utan att korsa någon biltrafikerad väg. Det finns även tre olika gång- /cykelbanor som leder till Tyresö centrum varav en inte korsar någon bilväg

I Krusboda finns något för alla!

Krusboda är inte bara ett bostadsområde – det är en plats där gemenskapen står i centrum och där grannar blir goda vänner med varandra. Våra grönområden, lekplatser och gemensamma utrymmen är framtagna för att främja umgänge och samvaro. Med närheten till naturreservat, skolor, förskolor och bekväma kommunikationer är Krusboda också en praktisk och familjevänlig plats att bo på. Här finns något för alla – barnfamiljer, pensionärer och ensamstående.

Skolor

Upptäck det perfekta bostadsområdet för din familj, centralt beläget med närhet till det mesta.

Vi är stolta över att erbjuda en pedagogisk omgivning med flera framstående skolor och förskolor.

Barn i årskurs 7-9 trivs och utvecklas i stimulerande miljöer på Dalskolan. I Krusboda skola hittar du årskurs F-6, medan de yngre medlemmarna i familjen får en trygg start på sin utbildningsresa på Förskolan Dalstugan, Förskolan Karlavagnen, Förskolan Ballongen och Förskolan Små fötter.

Skolor

“Letar du efter mer än bara ett hem? Då är Krusboda ett bostadsområde för dig!”

SL Buss

Kommunikation

Bussarna från Krusboda Torg går cirka var tionde minut till Gullmarsplan, restid cirka 25 minuter. Under morgontrafiken går även direktbuss Vattugatan med en restid på cirka 40 minuter.

“Upptäck det perfekta bostadsområdet för din familj, centralt beläget med närhet till det mesta – naturreservat, skolor och populära Krusbodabadet.”

Naturen och fritid

Sommartid är Krusbodabadet den populäraste platsen i området! Här finns kiosk, 25 meters bassäng, barnbassäng (badvärdar tjänstgör under öppettiderna), bastu och omklädningsrum. Poolen är endast tillgänglig för boende i Krusboda. Flera fina badsjöar inom promenadavstånd från Krusboda. I närliggande Alby naturreservat finns strövområden, elljusspår, friluftsgård och ett fint bad. Här ligger även Uddby Gård, vars lantbruk har en lång obruten kontinuitet. Uddby är en av två gårdar i kommunen som bedriver jordbruk idag och har egen verksamhet med café, gårdsbutik och gårdsmuseum.

Natur

Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda den här sidan accepterar du vår användning av kakor.