BAD & BASTU

Öppettider 2024

6 – 9 juni  öppet kl 10:00-18:00

10 – 11 juni
Öppet 14:00-18:00

12 juni-17 augusti

Mån-Sön 10:00-18:00

Stängt midsommarafton & midsommardagen.

19 augusti – 1 september
Mån-Fre 14:00-18:00
Lör-Sön 10:00-18:00

Krusbodabadet

Våra bassänger öppnade i juli 1972. Den stora bassängen mäter 25 x 12,5 m medan barnpoolen är 8 m i diameter. Badsäsongen drar igång i juni och avslutas den 31 augusti.

Våra badregler hittar du här.

Badkort

Krusbodabadet ägs gemensamt av alla fastighetsägare i Krusboda och är endast öppet för boende i området. Varje fastighetsägare och lägenhetsinnehavare erhåller badkort som används som passerkort för att komma in på badområdet.

Skötsel & säkerhet

Under sommaren 2024 är det ASKs personal tillsammans med sommarjobbare som står för skötsel av badet och för att driva kiosken. Under badsäsongen finns badvärdar som svarar för ordningen vid badet och för provtagningen av badvattnet. 

Hela badområdet är inhägnat med staket. Barn under 9 år får ej besöka Krusbodabadet utan vuxens sällskap och ansvaret får ej heller överlåtas på badvärdarna.

Får jag som boende ta med mig gäster?

Boende får ta med sig gäster till Krusbodabadet i sällskap med badkortsinnehavaren, men max två gäster per fastighet är tillåtet.

Kontakt & felanmälan

Har du frågor, synpunkter eller vill anmäla skador på badanläggningen –  maila eller ring till kontoret 08/1204 7770.

Utnyttja vår fina bastu

Bastun är tillgänglig för boende i Krusboda under perioden januari – maj och september – december.

Bokning och användning av bastun

Under måndagar, tisdagar och fredagar är bastun påslagen med timer enligt angivna öppettider längst upp på denna sida.

Onsdag, lördag och söndag gäller bokning av familjebastu i 1,5 timmes pass. Det görs på en lista som finns på anslagstavlan i hallen. Vid bokning av familjebastu behöver man slå på bastun och fläkten manuellt med två timers bredvid spegeln i omklädningsrummet.

Städning efter användning

Alla bastuanvändare ansvarar för att städa bastun, omklädningsrum och toaletter efter sitt besök.

Kontakt & anmälan

Om du vill använda bastun behöver du anmäla intresse till bastuombudet. Bastuombudet hjälper gärna till med att visa hur allt fungerar.

För att komma åt bastun behöver du även kvittera ut en nyckel på ASK:s kontor i badhuset. Nyckeln går till grinden vid kontoret och till ytterdörren.

För mer info kontakta bastuansvarig Leif Hultström på leif.hultstrom@telia.com.

Ask Krusboda Bad

Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda den här sidan accepterar du vår användning av kakor.