Aktivitetsytor

Vad kan man hitta på i Krusboda

Här kan du utforska vår samfällighets många aktivitetsytor. Lekplatser, bollplaner och bouleplaner väntar på dig, tillsammans med en detaljerad karta över området.

Här hittar du allt du behöver veta om dessa fantastiska möjligheter till lek och idrott. Ta del av glädjen och gemenskapen här i Krusboda och ta reda på var du kan njuta av utomhusaktiviteter på bästa sätt.

Lekplatser

I Krusboda finns det 82 lekplatser, med olika antal lekmaterial. Från en enskild sandlåda till vår stora lekpark vid Björnmossegången. Under våren 2023 lät vi en certifierad besiktningsman besiktiga alla våra lekplatser.

Fotbollsplaner

Vi har fyra grusplaner i området.
På Renlavsgången, Björnmossegången, Musserongången och Flåhackebacken.

Bouleplaner

Utforska en rad perfekt belägna bouleplaner i vårt område för en underbar fritidsupplevelse. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare kommer du att finna en trivsam och avslappnad atmosfär på våra bouleplaner, där du kan njuta av det sociala samspelet och den taktila glädjen av detta populära klotspel. Ta del av det roliga och enkla nöjet med boule i vårt fantastiska område.

Karta

Här kan du upptäcka allt om inre och yttre markskötsel. Vi ger dig insikt i vilka områden boende förväntas bidra till och hur ASK tar hand om dem på bästa sätt.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda den här sidan accepterar du vår användning av kakor.