Mötesdatum 2020-08-19

Styrelsen fick en information om hur badsäsongen fungerat för Krusbodabadet.  Det har varit många badande denna sommar. Skyltning om rutiner pga av covid 19 har funnits tydligt uppsatta. Personalen upplevde sommarbadarna som väl medvetna om Corona reglerna. Skadegörelse har endast inträffat vid ett tillfälle och då varit ringa. Badet kommer att vara öppet några dagar extra tom söndagen den 6 september. Styrelsen har beslutat att elektroden för kloravkänning och vattendammsugaren kommer att bytas.

Fler nyheter:

Handlingar till årsstämman 2024

Stämmohandlingar till  ÅRSSTÄMMA 2024 I ANLÄGGNINGSSAMFÄLLIGHETEN KRUSBODA

Torsdag den 25 april 2024 kl 19.00 Forellens aula, Bollmoravägen

GRATIS SIMSKOLA FÖR BOENDE 2024

ASK inbjuder till gratis simskola för alla boende i Krusboda.
Veckorna 25 och 26 kommer vi erbjuda gratis simskola för dig som är 6 år eller äldre och boende i Krusboda!

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA 2024

Torsdag den 25 april 2024 kl 19.00 Forellens aula, Bollmoravägen
Fastighetsägare som önskar få motioner behandlade på stämman ska skriftligen lämna in dessa till styrelsen på adress ASK, Krusboda torg 16, 135 35 TYRESÖ, eller via mejl till ask@ask-krusboda.se senast den 4 april 2024 kl 24.00.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies). Genom att fortsätta använda den här sidan accepterar du vår användning av kakor.